Sunday, April 6, 2014

SYRIA ELMINA - Koleksi Ramadhan Raudhah

Posted by Raudhah Shawl Store | 8:00 PM |


Nauf dah janji nak bagi FREE INNER AWNING macam model pakai neh kalau ramai yang setuju pada status di facebook sebelum neh kan? Jadi hari neh nauf akan tunaikan janji tersebut.. Tapi nauf tak dapat bagi pada semua.. sebab stock inner percuma tak banyak.. Jadi nauf akan limitkan untuk yang buat tempahan untuk customer terawal sahaja.

Ramai yang tertunggu2 update tudung baru Raudhah! Nauf persembahkan khas untuk pembukaan Promosi Ramadhan Raudhah, Syria Elmina + FREE Inner Awning. 

Elmina dijahit kemas mengunakan material Chiffon Silk. Dihiasi dengan lace mewah dari korea dan diserikan dengan taburan kristal swarovski yang nampak simple tapi cukup mewah dan lain dari lain.

Kami tampilkan kelainan ini khas untuk anda agar tampil sedikit unik. Untuk pilihan warna nauf sediakan 6 warna yang sweet untuk anda pilih.

Paling menarik nauf bagi FREE Inner Awning macam model pakai tu... besttnyaa.. Inner PERCUMA ada 3 warna yang boleh anda pilih mengikut kesesuaian anda.

PROMOSI FREE INNER AWNING hanya sah untuk pelanggan terawal Raudhah. Maafkan nauf sbb xdapat nak buat promosi lama sbb stock tak banyak.

Siapa cepat dia dapat!

Saiz : Medium
Labuh depan : 15.5' +/-
Labuh belakang : 24' +/-
Ukuaran Lilit muka : 25' +/-

Harga ASAL Syria Elmina + Awning : RM129

Harga PROMOSI Syria Elmina + FREE Inner Awning : RM95 sahaja.


Warna : Black
Status : Out off stock


Warna : Mustard Gold
Status : Out off stock


Warna : Mustard Gold
Status : Out off stock


Warna : Salmon Peach
Status : Out off stock


Warna : Salmon Peach
Status : Out off stock


Warna : Green Turqouise
Status : Out off stock


Warna : Off White
Status : Out off stock


Warna : Off White
Status : Out off stock


Warna : Soft pink
Status : Out off stock


Warna : Soft pink
Status : Out off stock

Tuesday, March 11, 2014

PROMOSI GEMPAK QISHA

Posted by Raudhah Shawl Store | 9:11 PM |


Jimat sehingga RM 60. Promosi hanya untuk hari ini.. !!



Kelebihan shawl Qisha neh sebab boleh custom made ikut warna anda nak. 
Sepadan dengan baju.Kalau baju anda warna putih manik cream. 
Tudung pun nauf akan jahit warna ikut baju. Sangat bestt



Keunikan Qisha ni seba dia ada 2 jenis dan masing2 ada veil dan shawl tau :
1) Qisha Bulat 
2) Qisha Daun

 boleh dipakai 2 dalam 1. boleh jadi selendang @ dijadikan veil. 

Nauf designkan Set Qisha neh khas untuk anda!!
Apa yang best sangat tentang Set Qisha raudhah?

1-Direka khas mengikut warna pilihan anda
2-Warna manik boleh disuai padan dengan baju nikah anda
3-Material kain yang lembut dan eksklusif
4-99% customer kami setuju Shawl Qisha mudah dibentuk
5-Eksklusif dan hanya ada di raudhah
6-Pekej lengkap dan jimat shawl + Veil 
7-1 stop centre untuk pakej lengkap set tudung anda
8-Lebih 35 pilihan warna boleh menjadi pilihan anda
9-Design yang trendy , simple dan lain dari lain

Siap dalam tempoh 1-16 hari

Set Qisha, dijamin puas hati.

Harga PROMOIS HARI INI ditawarkan cuma RM 190 untuk
pakej pengantin 1 set Shawl Qisha + 1 Vail Qisha yang di beri percuma .Jimat RM60 dari harga asal! 


Qisha Daun sesuai di pakai dalam apa jua majlis


Pilihan warna manik yang sgt menarik.

Sangat Mudah Di Bentuk

Sopan dan Elegant 


Qisha Bulat : 
Qisha bulat boleh di gayakan dengan pelbagai cara dan sangat sesuai di gandingkan bersama Inner Neck Silang Glitter Dari Raudhah


Bentuk Veil Percuma Set Qisha


Skema Warna Yang Di Benarkan

Order Form

Isi form ini untuk membuat tempahan/pertanyaan. Pihak Raudhah akan memberi no akaun melalui email sahaja.Harap pihak anda dapat bersabar menanti kami membalas email anda !

Anda ingin membuat :
Nama:
Email :
Alamat :
Poskod :
No tel :
Item/Kod/Warna :

Altenatif order adalah pilihan lain anda jika tudung yang anda order kehabisan stok. Contoh, jika tudung warna biru yang diorder habis, altenatif order anda adalah tudung berwarna hijau

Altenatif order :
Cara bayaran :
Cara pengeposan :
Tempoh bayaran :

Terma & Syarat ( http://www.raudhahshawlstore.com/p/terma-syarat.html )

Saya bersetuju dengan terma & syarat Raudhah :

Selepas anda klik SUBMIT terus klik CONTINUE dan semak INBOX email anda dalam tempoh 24jam dari masa penghantaran order

Jika anda tidak menerima maklum balas dari kami dalam tempoh 48jam. Sila semak email anda di bahagian Spambox/boxbe/junkmail 

Terima kasih berbelanja di Raudhah


This contact form was created by Freedback.